Re: Milo on pc164

geerten kuiper (geerten@bart.nl)
Thu, 14 Nov 1996 11:50:06 +0100 (MET)

>1. I've loaded MILO from
>ftp://gatekeeper.dec.com/pub/Digital/Linux-Alpha/Miniloader/images/pc164/
>and it behaves as follows:
>
>MILO> O> O> O> O> O> O> O> O> ...etc... for more than 90 "O>" repeats
>
>When I type a command, such as "help", I get:
>
>MILO: unknown command, try typing Help
>MILO> O> O> O> O> O> O> O> ...etc...
>
>Has anyone seen this, and what is the solution?
>
I didn't see this, because I passed the boot command in OSLOADOPTIONS, so I
never needed a prompt. It got stuck then detecting the SCSI devices.

>2. I see that this is a MILO for kernal 2.0.12.
>If the above problem can be solved, can this MILO
>be used to boot and install RedHat Linux 4.0
>as it now stands? Is there a MILO at ftp.redhat.com
>that might be more appropriate?

There is a MILO under test-images/PC164 (rather than images/PC164) which
worked for me (on a Durango 366)

Groeten,
Geerten.

Geerten Kuiper | "It is customary to append a signature or
Corn. Houtmanstraat 113 | .sig to a mail message, usually containing
2593 RG Den Haag | information on the author, along with a
Nederland | joke or a motto."
| Olaf Kirch
| LINUX Network Administrators Guide

--
To unsubscribe: send e-mail to axp-list-request@redhat.com with
'unsubscribe' as the subject.  Do not send it to axp-list@redhat.com



Feedback | Store | News | Support | Product Errata | About Us | Linux Info | Search | JumpWords
No Frames | Show Frames

Copyright © 1995-1997 Red Hat Software. Legal notices