Re: UDB video modes

jestabro@amt.tay1.dec.com
Wed, 06 Nov 1996 13:08:24 -0500

>>> "Andrew J. Hutton" said:
>
> One strangeness I'm having that I hope is correctable is that when X quits
> it leaves things in a 640x480 in 80Hz, this even overdrives the MX17 that's
> on it. This is using EV5 of the ELF TGA server. Shouldn't it put it back
> into the original mode? This doesn't seem to be a problem on my Sony on
> the box in the next room.

Um, you're running that EV5 server on a box that *has* an EV5 CPU, right?
If its a:

UDB/Cabrio/Noname/Mikasa/Avanti/EB66*/EB64*/XL-{233,266}
AS{200,205,250,255,400}/P2K

PLEASE run the EV4 version. It'll work better and will prolly
even be faster.

ONLY use the EV5 version on:

EB164/PC164/ALCOR/BRET/XLT-{300,366}/AS500/AS600

--Jay++

-------------------------------------------------------------------------------
American Non Sequitur Society: we don't make sense, but we do like pizza...

Jay A Estabrook Alpha Migration Tools - LINUX Project
Digital Equipment Corp. (508) 952-4202 or (DTN) 227-4202
151 Taylor Street - TAY1-2 enet: jestabro@amt.tay1.dec.com
Littleton, MA 01460-1407 decnet: tallis::jestabro
-------------------------------------------------------------------------------

--
To unsubscribe: send e-mail to axp-list-request@redhat.com with
'unsubscribe' as the subject.  Do not send it to axp-list@redhat.com



Feedback | Store | News | Support | Product Errata | About Us | Linux Info | Search | JumpWords
No Frames | Show Frames

Copyright © 1995-1997 Red Hat Software. Legal notices